Over ons

Print deze pagina

Aquametrica gebouwAquaMetrica  is een organisatie die ontstaan is vanuit het Life Sciences spin-off project van Van Hall Larenstein. AquaMetrica bezit het intellectuele eigendom (Europees patentnummer 1449436) van biologische waterbedconditioners en ecologisch afbreekbare vinylreinigers. De door AquaMetrica geproduceerde waterbedconditioner is de enige Biologische waterbedconditioner ter wereld. 

 

Baanbrekend werk

AquaMetrica heeft in samenwerking met Wageningen Universiteit Researchcentrum baanbrekend werk verricht op het gebied van waterbed conditionering. De onderzoeken en praktijktesten die zijn verricht hebben het inzicht in de materie aanzienlijk vergroot. Hierdoor werd het mogelijk een hoogwaardige waterbedconditioner te ontwikkelen en te produceren op basis van biotechnologie.

 

Intensieve praktijkonderzoekenvullen

Deze biologische waterbedconditioner is gedurende twee jaar aan intensieve praktijkonderzoeken onderworpen en is vervolgens in eigen productie genomen. De biologische waterbedconditioner heeft reeds 10 jaar zijn effectiviteit bewezen op de markt en krijgt uitsluitend positieve respons. 

 

Vragen?

Als u nog vragen heeft, dan kunt u kijken bij Vraag & antwoord, heeft u hierna toch nog vragen dan kunt u ons gerust e-mailen. 

Aquametrica

Dhr. M.P. Walther Boer

Foeke Sjoerdswei 12

8914BH Leeuwarden

Nederland

 

Telefoon: +31 6 1805 4299

E-mail: info@aquabio.nl

Website: www.aquabio.nl

BTW nummer: NL001391478B53

KvK nummer: 64784258Bestel Aquabio

Bel ons

+31 (0) 6 1805 4299